Jobsbo Vandrarhem

boka hotell i LudvikaJobsbro vandrarhem är ett stort vandrarhem (50 bäddar) beläget 3km från Smedjebacken. Tack vare dess storlek och läge är det ett bra vandrarhem för den som vill bo nära naturen likväl för de större grupperna som har läger, kurser eller bröllop.

Vill man köpa frukost på plats är detta möjligt men då krävs det att man föranmäler detta när rummen bokas. Det krävs minst att två personer vill ha frukost för att det ska serveras. Även lunch samt middag kan serveras på vandrarhemmet. Man bör då säga till en dag innan och det krävs minst att 10 personer vill äta för att maten ska serveras. Det är då ett cateringföretag som kommer ut med maten.

På kvällarna blir det ofta en mycket trevlig stämning i vardagsrummet där man kan se på TV (DVD finns), spela spel eller bara sitta och prata om vad man upplevt under semesterdagarna. Här finns även en del leksaker även om det kan vara smart att ta med sig lite leksaker för barnfamiljerna. Just barnfamiljer väljer just detta vandrarhem på grund av det billiga priser och att det klassas som mycket barnvänligt. Precis utanför finns lekplats och plats för bollspel.

Utöver rummen finns här ett nyrustat och mycket stort kök där alla gäster kan laga mat och äta. Med ett stort antal sittplatser är det lätt för flera att äta samtidigt och det är just det som lite av tjusningen med vandrarhem – att få prata med andra turister.

Rum och pris

Vandrarhemmet erbjuder tre slags rum att välja mellan:

2boka hotell i Ludvika-bäddsrum – Dessa går även att boka som enkelrum men då bör man säga till innan man kommer hit.

4-bäddsrum – I dessa rum går det att få ännu en bädd så fem kan sova där över natten.

Grupprum – Detta är det billigaste alternativet och ett rum som rymmer 12 sängar.

Samtliga rum är mycket ljusa och fräscha och har alla en liknande ganska enkel inredning. De som väljer dubbelrummen får däremot fördelen att med finare utsikt då dessa har fönster mot skogen. I dubbelrummen finns det inte heller någon våningssäng vilket det gör i de andra rummen.

Kom ihåg att ta med egna sängkläder. För den som glömmer detta eller inte vill ha så mycket packning finns sängkläder att hyra på plats.

Priser: Enkelrum 280kr, Dubbelrum 440kr, 3-bäddsrum (ett fyrbäddsrum som hyrs) 630kr, fyrbäddsrum 800kr samt fembäddsrum (fyrbäddsrum med extra bädd) 950kr.
En bädd i grupprummet kostar 190kr förutsatt att det är minst fem personer som bor där.

Klicka här för att se en lista på alla hotell i Ludvika.